Nieuws

Nieuw: Video bellen!

Wij hebben de afgelopen tijd niet stil gezeten en bieden je een nieuwe mogelijkheid van contact aan: video bellen. Zo zijn we toch op afstand dicht bij elkaar. Natuurlijk zouden wij graag iedereen met blessures helpen. Sinds 23 maart heeft de overheid echter besloten dat er alleen medisch noodzakelijke zorg verleent mag worden. Natuurlijk staan wij ook in onzekere tijden voor je klaar en helpen we waar mogelijk! Een van de mogelijkheden is een telefonisch consult. Vaak kunnen we op deze manier instructies geven, je advies geven en op weg helpen. Maar soms is het gemakkelijker elkaar te kunnen zien. En juist dat contact moeten we vanwege het COVID-19 virus zo veel mogelijk vermijden. Daarvoor hebben we videobellen in de praktijk geïntroduceerd. De podotherapeut belt je per telefoon en geeft uitleg over het videobellen. Daarna ontvang je een link en kan het videobellen op de afgesproken tijd plaats vinden.
Lees meer

Wat zou liefde doen?

Iemand leerde me ooit om bij moeilijke beslissingen een hand op het hart te leggen en de vraag te stellen ‘wat zou liefde doen?’ Dat is me altijd bij gebleven. Het is een onrustige tijd en we balanceren, wikken en wegen over wat de juiste beslissing is. Mijn hoofd komt daar niet uit, dus heb ik de vraag gesteld ‘wat zou liefde doen?’ Er verscheen een grote glimlach op mijn gezicht en ik werd omringd door een warm gevoel, want ik besefte me waarom ik ooit deze praktijk begonnen ben. Ik wilde zo graag mensen helpen. Dat werden heel veel mensen en zo ontstond er een warm team om me heen. Ik ben enorm trots op ze hoe ze de handen in een slaan om samen deze storm te trotseren!
Lees meer

Tijdelijk alleen open voor medisch noodzakelijke zorg

Met ingang van 23 maart 2020 hebben wij besloten de praktijk tot 6 april 2020 te sluiten voor reguliere zorg. Dit doen we uit bescherming van onze bezoekers, ter verlichting van alle hardwerkende zorgverleners in het ziekenhuis en onze medewerkers. Natuurlijk zijn wij open voor medisch noodzakelijke zorg, zoals ingegroeide nagels en wondzorg. Het is zeker niet de bedoeling zorg te gaan verschuiven naar artsen die het toch al zo druk hebben. Heeft u onze hulp nodig? Dan zijn wij tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar.
Lees meer