Nieuws


Helemaal out of the box (want die box bestaat niet); Lichaamswerk vs energetisch werk

Waar het lukt en mensen er voor open staan, zal ik woorden geven aan de betekenis van klachten. Zo kunnen we klachten fysiek en energetisch aanpakken. De ervaring in de praktijk is bijzonder. Ik merk dat mensen het als een opluchting ervaren dat er vaak iets wat hen emotioneel erg geraakt heeft, gezien wordt.
Lees meer

“Mét zolen? Meteen een wereld van verschil!”

Zo enthousiast als Kay de Laat zullen weinig patiënten de podotherapiepraktijk verlaten. Hij was dolgelukkig met zijn spiksplinternieuwe rood-witte zolen. ‘Jaaaaa!’, riep hij enthousiast toen-ie de zelfgekozen exemplaren in ontvangst nam. “Hij sprong zowat een gat in de lucht”, bevestigt zijn moeder Sharon. Het is alsof Kay, hij is inmiddels drie, wist wat het effect van de podotherapeutische zolen zou zijn. Want voordat hij ze in zijn schoentjes droeg, viel hij steeds. Maar daarna… “Mét zolen? Dat was meteen een wereld van verschil!”, aldus Jorg, de vader van Kay. “Als hij zijn laarzen aan heeft waar geen zolen in zitten, ligt hij zo weer op de grond. Ook maakt dat ‘m minder rap: zelfs z’n jongere broertje Dani is dan sneller.”
Lees meer

‘Let op, loop niet op je tenen!’

‘Let op, loop niet op je tenen!’ Zeg je dit ook regelmatig tegen je zoon of dochter? Heb je je hier wel eens zorgen over gemaakt? Wat is tenenlopen nu eigenlijk en waar komt tenenlopen vandaan? In dit artikel leggen we uit wie er op de tenen lopen, wat de oorzaak kan zijn en wat er aan gedaan kan worden.
Lees meer