Judith van Boxtel

Sinds vorig jaar heb ik steunzolen in mijn schoenen. Waar ik erg blij mee ben omdat ik van mijn rugpijn af ben! Tot enkele maanden terug wist ik niet, dat er ook slippers bestonden met een steunzool erin.

Via via ben ik bij Podotherapie Peeters, Jannette Peeters terecht gekomen om te kijken of er slippers voor mij gemaakt konden worden.
Er was volop keuze en ben gegaan voor de Zlippo Beach slippers omdat deze voor mij de meeste steun geven. En ze zien er ook nog eens super hip uit! Ik draag ze inmiddels al enkele maanden met heel veel plezier.

Vorige week had ik het gevoel dat één slipper niet lekker aan mijn voet zat. 
Ik heb Jannette gebeld en ik kon enkele dagen later bij haar terecht.
Ze heeft er een kleine aanpassing aan gedaan en nu zit de slipper weer als gegoten. Laat de zon maar schijnen!

Ik ben Jannette erg dankbaar voor haar goede service en kwaliteit.

Groetjes,

Judith