Dichte schoenen in de zomer?

Dichte schoenen in de zomer is als een korte broek in de winter. Of als zwemmen in een skipak. Niet te doen. Althans, niet de hele dag. Wanneer het kwik boven de 20 graden komt, trekken wij Hollanders de sandalen en slippers uit de kast. Heerlijk.

Maar wat als ik zooltjes draag?

Tja, dan zit je met de gebakken peren. Vette pech, helaas pindakaas. Nee, natuurlijk niet. Geintje! Ook dan kun je genieten van het zand door je tenen, de wind over de wreef en de zon op je voet.

Revere

Want ze zijn binnen; zeven pasmodellen Revere sandalen. Mét… een uitneembaar voetbed. Dat maakt ze zo bijzonder. Mensen die zolen nodig hebben, kunnen deze hierin leggen.

Maar, sandalen hebben altijd een andere pasvorm dan gesloten schoeisel. Hierdoor kan het voorkomen dat je een nieuwe zool moet laten maken. Deze is daarna overlegbaar in andere sandalen van Revere, omdat de leest hetzelfde is.

Zlippo.nl

Geen sandalen-liefhebber, maar een slipper-fan? Dan bieden we ook slippers op maat. Je kunt op www.zlippo.nl zelf het model en de kleur kiezen. Geen uitneembaar voetbed, maar een geïntegreerde.

Sabbi en Simone helpen je graag

Wil je passen of het hele assortiment zien? Kom langs. Als dit toch net niet is wat je zoekt, kunnen wij slippers en sandalen op maat maken.

Afspraak maken? Vul het contactformulier in. Wij bellen je terug.