Energetisch werken

Lichaamswerk kennen we allemaal. Dat is onze reguliere geneeskunde.
Energetisch werk klinkt mogelijk een beetje hocus pocus. Toch denk ik dat we allemaal talloze voorbeelden meemaken hoe ons energetische lichaam invloed heeft op ons fysieke lichaam. Denk bijvoorbeeld aan de keren dat je iets spannend vond en er buikpijn van kreeg. Er was geen medische reden voor buikpijn, maar het zat er toch echt.
Je kunt dan naar de oorzaak van de lichamelijke klacht (energetisch) en daar spanning wegnemen of je kunt een warme kruik op je buik leggen (fysiek). Beiden kunnen verlichting geven. Er leiden immers meerdere wegen naar Rome.

Woorden geven aan klachten

Waar het lukt en mensen er voor open staan, zal ik woorden geven aan de betekenis van klachten. Zo kunnen we klachten fysiek en energetisch aanpakken. De ervaring in de praktijk is bijzonder. Ik merk dat mensen het als een opluchting ervaren dat er vaak iets wat hen emotioneel erg geraakt heeft, gezien wordt.

Ontdekkingsreis

Verder ben ik met een ontdekkingsreis bezig. Onbewust deed ik al veel Readings en Healings tijdens mijn werk. Ik ga niet zomaar mijn handen ergens neerleggen zonder toestemming.

Verder mag ik ontdekken dat ik ook via voorwerpen een boodschap kan vertellen, op afstand kan invoelen,  een autoschrift kan schrijven, pijn of ongemak weg kan nemen als dat de bedoeling is (soms is het ook een levensles), contact kan maken met overleden dierbaren, terug naar vorige levens kan gaan (regressie) en wie weet wat nog meer. Ik ben ook aan het ontdekken en leren.
Dit heeft echt niets met podotherapie te maken en zal ik dus van elkaar scheiden. Hiervoor ga ik aparte momenten inplannen.

Ik kan je wel geruststellen. Ik kom nog steeds niet met een bezemsteel naar het werk. Uiteindelijk ben ik ook maar een ziel die een aardse ervaring komt opdoen en stoei ik soms ook met het leven. Ook ik ben hier om te leren.

Met liefde,
Jannette