Toch blaren gelopen of een blessure?

Blaren of een blessure zijn ontzettend balen. Ze belemmeren het wandelplezier en misschien zelfs het wandelen. Natuurlijk kijken we graag mee of we je kunnen ondersteunen. Geef bij het maken van de afspraak even aan dat je deelnemer bent van de 4-daagse. Dan kijken we of je kunnen ondersteunen de finish te halen.

Natuurlijk is het plan over de finish heen te schitteren, maar laat het zeker niet ten koste gaan van je gezondheid. Laten we wel realistisch zijn. Gemiddeld valt een 8% van de mensen uit en komt vrijdag niet op tijd over de finish. Dat kan verschillende oorzaken hebben.
Ons advies is dan ook bij voorkeur geen pijnstillers te gebruiken om door te kunnen lopen. Ze camoufleren klachten, waardoor je gemakkelijker over je eigen grenzen gaat.

De Nijmeegse 4-daagse zijn ontzettend gezellig, maar dat zijn de zomerfeesten ook. Gaat het niet of voelt het onverantwoord verder te lopen, luister dan naar je lichaam. Kies een gezellige plek met je vrienden en maak er daar een feestje van.

Heb je de finish vrijdag gehaald? Laat je lekker verwennen en geef de voeten even rust. Je hebt een super knappe prestatie geleverd en daar mag je trots op zijn! Geniet daar van.

Toch blaren of een blessure gelopen? Vul het formulier in. Wij bellen je terug.