Nieuw: Video bellen!

Wij hebben de afgelopen tijd niet stil gezeten en bieden je een nieuwe mogelijkheid van contact aan: video bellen. Zo zijn we toch op afstand dicht bij elkaar.

Telefonische of video consulten

Natuurlijk zouden wij graag iedereen met blessures helpen. Sinds 23 maart heeft de overheid echter besloten dat er alleen medisch noodzakelijke zorg verleent mag worden.
Natuurlijk staan wij ook in onzekere tijden voor je klaar en helpen we waar mogelijk!

Een van de mogelijkheden is een telefonisch consult. Vaak kunnen we op deze manier instructies geven, je advies geven en op weg helpen.
Maar soms is het gemakkelijker elkaar te kunnen zien. En juist dat contact moeten we vanwege het COVID-19 virus zo veel mogelijk vermijden.
Daarvoor hebben we videobellen in de praktijk geïntroduceerd. De podotherapeut belt je per telefoon en geeft uitleg over het videobellen. Daarna ontvang je een link en kan het videobellen op de afgesproken tijd plaats vinden.

Op afstand toch bij elkaar

Video bellen geeft ons de mogelijkheid elkaar te zien, zoals je bij ons in de praktijk zou zitten en je klacht kunt aanwijzen om je klachten te verhelderen. De therapeut heeft haar gebruikelijke spullen bij de hand om duidelijke uitleg te kunnen geven ter ondersteuning.
Zo houden we gepaste afstand en zijn we toch bij elkaar.

Verder hebben wij hard gewerkt aan filmpjes die we kunnen sturen ter ondersteuning.

Medisch noodzakelijke zorg

Blijkt dat we je niet voldoende kunnen ondersteunen op afstand of is er echt sprake van medisch noodzakelijke zorg? Dan plannen wij een afspraak met je in op de praktijk, waarbij we veel maatregelen hebben getroffen om afstand te kunnen bewaren.
Je kunt hierbij denken aan het behandelen van ingegroeide nagels en klachten bij diabetes mellitus, zoals verdenking van wonden en wonden die verzorging nodig hebben.
Je podotherapeut zal dit bespreken aan de hand van het telefonische consult of video bellen.

Afspraak maken

Je kunt eenvoudig je afspraak plannen door te bellen met de praktijk. Wij zijn elke werkdag tussen 8.00-16.45 uur telefonisch bereikbaar.
Buiten deze tijden kun je natuurlijk altijd gebruik maken van ons contactformulier dat hiernaast staat. Dan bellen wij je terug.

Afspraak maken? Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op.