Wat zou liefde doen?

Iemand leerde me ooit om bij moeilijke beslissingen een hand op het hart te leggen en de vraag te stellen ‘wat zou liefde doen?’ Dat is me altijd bij gebleven.

Wat zou liefde doen?

Het is een onrustige tijd en we balanceren, wikken en wegen over wat de juiste beslissing is. Mijn hoofd komt daar niet uit, dus heb ik de vraag gesteld ‘wat zou liefde doen?’
Er verscheen een grote glimlach op mijn gezicht en ik werd omringd door een warm gevoel, want ik besefte me waarom ik ooit deze praktijk begonnen ben. Ik wilde zo graag mensen helpen. Dat werden heel veel mensen en zo ontstond er een warm team om me heen. Ik ben enorm trots op ze hoe ze de handen in een slaan om samen deze storm te trotseren!

Liefde voor het vak

Ineens maakte het de keuze gemakkelijker. Ik wil graag voor mensen zorgen, beter maken, helpen. Met meer dan 1 traan heb ik de keuze gemaakt onze bezoekers in bescherming te nemen. Een keuze voor de hardwerkende zorgverleners in het ziekenhuis en mijn dierbare team in bescherming te nemen. De praktijk is per 23 maart alleen toegankelijk voor medisch noodzakelijke zorg, zoals wondzorg en ingegroeide nagels.

Behandeling gaat met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM, waarbij wij zelf voor meer maatregelen hebben gekozen de afgelopen week.

Liefde rondsturen

Ineens komt er dan een moment dat de agenda leeg is. Wat doe je dan met de liefde die je normaal in je behandelingen steekt? Die sturen we rond. We hebben de mensen uit kwetsbare groepen die we afgelopen weken hebben moeten verzetten en onze pedicures die al snel tot sluiten werd geadviseerd een kaart gestuurd om ze een hart onder de riem te steken.

We zijn ons bewust dat het virus meer met zich meebrengt dan zieke mensen. Het zorgt voor veel eenzame mensen.
Wij stuurden een kaartje liefde. Misschien kun jij ook wat doen voor de mensen die je dierbaar zijn. Zo kunnen we samen goed voor elkaar zorgen.

Pas goed op jezelf en je dierbaren.
Alle goeds, Jannette